Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Wolff: Vettel bi mogao profitirati od lošeg odnosa Mercedesovih vozača Reviewed by Momizat on . Niki Lauda je nedavno izjavio da je poprilično zabrinut oko sve bolje Ferrarijeve forme, a u središte cijele priče stavlja Sebastiana Vettela za kojega kaže da Niki Lauda je nedavno izjavio da je poprilično zabrinut oko sve bolje Ferrarijeve forme, a u središte cijele priče stavlja Sebastiana Vettela za kojega kaže da Rating: 0

Wolff: Vettel bi mogao profitirati od lošeg odnosa Mercedesovih vozača

Advertisement

Niki Lauda je nedavno izjavio da je poprilično zabrinut oko sve bolje Ferrarijeve forme, a u središte cijele priče stavlja Sebastiana Vettela za kojega kaže da predstavlja najopasnijeg protivnika jer je gladan novih uspjeha. Njegovim riječima se pridružuje i šef Mercedesa Toto Wolff koji je u zadnje vrijeme posebice zabrinut zbog odnosa između Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga.

vettel-hamilton

Protekle dvije godine smo vidjeli niz trzavica, a napetosti nakon utrka su se mogle rezati nožem. Iako suparništvo između Rosberga i Hamiltona zasad nije donijelo neku veliku štetu samom Mercedesu, postoji velika opasnost da bi se rivalstvo moglo zaoštriti i time bi stvari krenule krivim smjerom. U međuvremenu Ferrari postaje sve bolji i sigurno će ugrabiti svaku priliku koja im se pruži, pa Wolff misli da bi zbog svega toga mogli izgubiti naslov.

”Zabrinuti smo oko Vettela i on bi mogao profitirati zbog odnosa naših vozača”, rekao je Austrijanac. ”Naš vozački par je puno balansiraniji nego kod Ferrarija gdje je lakše zaključiti tko je vozač broj jedan i vozač broj dva. To je za nas kompetitivni hendikep.”

”Imamo vrlo interesantnu situaciju jer je Nico bio dominantan na kraju 2015. Ne znam što igra veću ulogu za samopouzdanje – Lewisova titula ili Nicin pobjednički niz.”

Wolff je nakon prošle sezone rekao da ozbiljno razmišlja o promjeni vozačke postave, no bitno je ublažio svoj stav nakon što je Dieter Zetsche rekao da je zadovoljan s vozačima i da neće biti nikakve promjene.

”Dok god odnos nije loš za Mercedes, mogu živjeti s tim”, zaključuje Toto.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: