Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Wolffu ne smeta Hamiltonov privatni život Reviewed by Momizat on . Lewis Hamilton dobro koristi četverotjednu ljetnu pauzu, a sve je odlučio dokumentirati na društvenim mrežama. Mercedesov vozač, kojeg se nedavno povezivalo s p Lewis Hamilton dobro koristi četverotjednu ljetnu pauzu, a sve je odlučio dokumentirati na društvenim mrežama. Mercedesov vozač, kojeg se nedavno povezivalo s p Rating: 0

Wolffu ne smeta Hamiltonov privatni život

Advertisement

Lewis Hamilton dobro koristi četverotjednu ljetnu pauzu, a sve je odlučio dokumentirati na društvenim mrežama. Mercedesov vozač, kojeg se nedavno povezivalo s pjevačicom Rihannom, proveo je nekoliko dana na Jamajci i Barbadosu.

lewis-hamilton

Međutim, njegov provod, odnosno slike s Instagrama, izazvale su kontroverze i negativnu reakciju nekih navijača Formule 1. Po tom se pitanju oglasio i šef aktualnih svjetskih prvaka Toto Wolff, koji kaže da nije njegov ni Mercedesov posao da se petljaju u privatne živote svojih vozača.

“Općenito, pokušavam izbjeći društvene mreže jer one ne pokazuju uvijek što se stvarno događa. Zbog toga sam uvijek malo oprezan kada je riječ o onome što čujem i vidm. Lewis poznaje samog sebe, zna što treba i želi, što mu se sviđa, a što ne. Ako uživa putujući i zabavljajući se, onda mislim da je to ono što bi trebao raditi. Mi ćemo biti zadnji koji će se petljati u njegov privatni život. Ja ne želim da se netko petlja u moj i da mi govori što bi trebao raditi na odmoru, tako da ni ja to neću raditi njemu.”

Dok jedni ne odobravaju Hamiltonove slike i pripadajuće opise, drugi su pozdravili postupak aktualnog svjetskog prvaka i usporedili ga s Jamesom Huntom, koji je bio poznat po svom načinu života izvan staze.

Izvor: gp1.hr

Komentari korisnika: